Beoordelingen van Mr. Sushi Amersfoort

Recente recensies

5.0
Robin
gisteren

Top! Heerlijk eten en perfect op tijd.

Dallinga
gisteren

Snel klaar en smaakte lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirkje Berkheij
17 oktober 2021

Jammer dat er geen sojasaus, stokjes en wasabi bij zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AsmaNur
16 oktober 2021

Uitmuntend in smaak,bites van de frituurtjes zijn heerlijk ,combi's,verzorging,heerlijke snacks,de zalm en tonijn heel tender...en de appelflapjes waren echt een verwennerij... en de bezorging was vriendelijk en hartelijk... Zeker!~EEN AANRADER ♥️🍂🍁

Suus Prent
13 oktober 2021

Hoop alleen dat ik inderdaad mijn 40,57 euro retour gestort krijg zonder dat ik daar steeds achteraan zou moeten zitten

Gisela
13 oktober 2021

Lekker gegeten. Heel tevreden over de sushi. Gebruik gemaakt van de actie 'freeroll' voor een gratis sushi rol. Enige minpuntje daarvan was, dat de sushi lauwwarm was geworden door de gebakken shrimps.

Desley Visser
12 oktober 2021

Bezorger was hartstikke vriendelijk & het eten was zoals altijd; heerlijk! 🥰

Anoniem
12 oktober 2021

Super snel bezorgd en hele lekkere sushi. Echt super tevreden!

Laura
10 oktober 2021

Wij stonden bij het afhalen bij de verkeerde vestiging en vroegen daarom of de Sushi alsnog bezorgd kon worden, maar er was geen medewerking vanuit de persoon waar ik contact mee had. Toen wij vervolgens naar de andere vestiging waren toe gereisd, heeft iemand van ons gezelschap de bestelling snel binnen opgehaald. Eenmaal thuis aangekomen bleek 2x de portie krokante garnalen niet meegeleverd te zijn. Al met al, geen goede ervaring..

Reactie van Mr. Sushi

Beste Laura, wat vervelend dat u niet tevreden was met uw bestelling. Zou u een e-mail kunnen sturen met uw klacht naar info@mrsushi.nl? Met vriendelijke groet, Mr. Sushi hoofdkantoor

Sanne
7 oktober 2021

Helaas kreeg ik koude loempia’s geleverd. Mr sushi gebeld maar geen nalevering of volledige compensatie van de loempia’s. Enkel een 10% kortingscode. Niet fijn, geen relaxte service

Sanne
5 oktober 2021

Sushi was lekker. De loempia’s en gyozas waren vochtig en koud. Dat was wel minder :). Smaak was wel goed.

Jorn
4 oktober 2021

Heerlijke vega en vegan sushi! Het bestellen in de app is nogal lastig. Je kan de sushi niet makkelijk op vega of vegan sorteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
4 oktober 2021

Om 16.15 besteld, verzoek om om 19.00 uur te leveren. Mail om 19.00 uur dat bestelling onderweg is. Om 19.30 uur gebeld, zouden onderweg zijn. Aardige telefoniste, zou activatiecode toesturen voor korting bij volgende bestelling, helaas niet mogen ontvangen. Levering om 20.00 uur. Bezorger wenst eet smakelijk, vergeet af te rekenen en is direct weg. Te laat om achter hem aan te rennen voor betaling. Slecht gevoel over: is bezorger zo ook nog de dupe van een slechte planning.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TM
3 oktober 2021

Lekker, maar duurde erg lang (1 uur 45 min) voor de bezorger er was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieters
3 oktober 2021

Prima sushi, had iets steviger gerold kunnen worden want valt snel uit elkaar. Bezorging duurde wat langer dan gehoopt maar het weer zat niet mee en het was zaterdagavond.

Shar
29 september 2021
Annemieke
27 september 2021

Aangevraagd om 18.30 te bezorgen. 18.33 kreeg ik bericht dat bezorger onderweg was. 19.05 was hij er pas. Verder wel heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus Prent
26 september 2021

Eten kwam een uur te laat en van de bezorger kon er niet eens excuus af. Er zat eten bij dat warm had moeten zijn zoals loempia's maar deze waren steen koud. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zohra
26 september 2021

Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
25 september 2021

Bezorging iets te laat.Maar de Sushi was weer overheerlijk.

Johan van Dijk
25 september 2021

Prima! Mooie stukken vis! Uitstekend in elkaar gezet! Erg smakelijk! Voor herhaling vatbaar!

Rowan
23 september 2021

Het ging even mis met de levering, maar jullie hebben het gelijk hersteld en goed gemaakt met ons. Top service en heerlijke sushi!

Josephine
20 september 2021

Snel bezorgd, en heerlijk gegeten. Verse sushi! We gaan zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JH
20 september 2021

Zeer slecht. Ik kwam mijn bestelling ophalen en die was door storing niet doorgekomen bij de koks. Dat kan ik best begrip voor opbrengen. Maar dan wel met een excuses en voorrang bij de levering. Die waren er niet. Medewerker nam nog geen minuut de tijd, nam telefoon op en het zou 20 tot 30 minuten duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelon
19 september 2021

Lekkere pokebowls en sushi! Helaas was door een storing de bestelling niet doorgekomen, na een belletje zei ze een extraatje toe te voegen als goedmaker, helaas dit niet terug gezien in de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
19 september 2021

Voor het eerst bij mr sushi besteld, snelle levering en heerlijk vers van smaak! Aanrader!

Corine
12 september 2021

Heerlijke sushi, veel variatie. Ook als je zwanger bent. Fijn dat ze nu ook vegan shrimp hebben. Nu je zelfs geen gamba's, garnalen en krab meer mag eten tijdens de zwangerschap. We rijden graag even van Woudenberg naar Amersfoort om sushi te halen en zijn ook blij dat er altijd voldoende parkeermogelijkheid is, om de bestelling af te halen.

Emina
10 september 2021
Laurens
9 september 2021
Olaf
7 september 2021

Lekker hoor, tot nu de beste van amersfoort. Prima op de hoogte gehouden over afleveringstijd. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel.

Miranda
7 september 2021

Nu al een paar keer besteld en nog geen 1x tegen gevallen. De sushi is heerlijk en de omschrijving komt overeen met de bestelling. Bezorging altijd stip op tijd en vriendelijke bezorgers.

FJS
6 september 2021

Het was weer lekker. Ga zo door!

Suus
5 september 2021

Het was weer heerlijk, en ook keurig (lees eerder) dan afgesproken, geweldig!

Eric
4 september 2021

Helemaal top!

Redlef
29 augustus 2021

Uitstekende Sushi. Heb genoten! Bezorging was ook heel vlug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
27 augustus 2021

Was super lekker! Enige is dat het te laat werd bezorgd, maar jullie hadden wel netjes gebeld, dus dat was top, maar ik had honger.

Orpheo
27 augustus 2021

De sushi was top! En de bezorgtijd was niet normaal snel! Vriendelijke bezorger. Meer dan tevreden!

Roberto
26 augustus 2021

Beste sushi altijd lekker altijd snelle service top

Asmae
26 augustus 2021
M. van de Bunt
25 augustus 2021

Lekkere sushi en snelle bezorging!

Shar
25 augustus 2021
Tessa
24 augustus 2021

Bezorging was razendsnel, goeie kwaliteit. Nieuwe dingen, heel smakelijk.

Brian
18 augustus 2021

Absoluut genoten van de sushi, heerlijk. Voor herhaling vatbaar! Lekker bezig

M..
18 augustus 2021

Op een doordeweekse dag, de bestelling op z.s.m. laten bezorgen aangevinkt. Duurde uiteindelijk anderhalf uur en ik moest nabellen, waar m'n bestelling bleef. Dit ben ik niet gewend, normaal altijd goede service. Ik bestel maandelijks.

Stacy Smeeing
18 augustus 2021

De sushi is altijd heerlijk! Maar de laatste paar keren leek het alsof de sushi onderste boven gelegen heeft in de bak en alles door elkaar

Fleur
18 augustus 2021

Altijd geweldige sushi en een goede service!! Al een hele lange tijd fan. Ook altijd leuke cadeautjes en acties.

NV
16 augustus 2021

Bijna 2u op de bestelling mogen wachten Toen ik belden zou het meteen komen, helaas waren de warme gerechtjes hartstikke koud. Niet zoals ik gewend ben.

Fmb
16 augustus 2021

Heerlijke sushi en snelle en vriendelijke bezorging, helemaal goed!

Jeanine Ottenhof
13 augustus 2021

De aller lekkerste sushi vind je bij Mr.sushi Amersfoort

Gerda
13 augustus 2021

Iets te laat Maar lekker als altijd

Shar
9 augustus 2021
Traa
9 augustus 2021

Het was weer heerlijk ! Vers en warm!

FJS
8 augustus 2021

Prima smaak en dito service, zoals altijd. Aanrader.

Esther
3 augustus 2021

Heerlijke sushi, goede bezorging!

Langeveld
3 augustus 2021

Gisteren voor de hele familie sushi gehaald. Vers is ook echt vers bij mr Sushi. Diverse variaties besteld en ook gekregen. Ze verschilden ook goed van smaak wat niet overal zo is. Echt een aanrader! Kregen om te proeven een AWA YUKI sparkle sake mee. Lekker drankje, beetje bubbelwijn achtig. Kortom genoten!

Shar
2 augustus 2021
Suus
1 augustus 2021

Jammer dat er pas 5 minuten voor de afgesproken bezorg tijd gebeld wordt dat het bestelde later komt. Verder was het eten erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
26 juli 2021

Heerlijk top kwaliteit!!

Esther
24 juli 2021

Ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. En dat was dit keer niet anders. Het was weer heerlijk.

Iris van den Heuvel
16 juli 2021
Shar
14 juli 2021
Mi
13 juli 2021

Was netjes op tijd. Alleen Sushi viel dit keer tegen. Had het idee dat het vanochtend al was gemaakt. Sommige ingrediënten verkleurd. Dus dit keer niet echt tevreden.

Robin
12 juli 2021

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Mirjam Van Coillie
12 juli 2021

Keurig op tijd. De bon was correct, maar de bestelling was niet juist geleverd. In plaats van spicey tuna kreeg ik zalm. De rest was allemaal prima en lekker! Ik heb niet gebeld om direct te wisselen. Ik lust ook zalm en vond het teveel gedoe. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen Hendriksen
11 juli 2021

Beetje door elkaar geschud, maar heerlijk zoals altijd:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shar
11 juli 2021
Fleur
10 juli 2021

Heerlijk, zoals altijd

Theo
10 juli 2021

Was erg lekker en op tijd bezorgt 😁

Patrick
10 juli 2021

Heerlijke Sushi en snel bezorgd. Nadat de bezorging onderweg was werden we gebeld dat er iets ontbrak, maar dat dat meteen werd nabezorgd. Van beide super vriendelijke bezorgers excuses gehad. Naast dat het heerlijke Sushi is, dus ook nog eens een goede en snelle service

Zohra
8 juli 2021

Toppers zoals altijd!

D.
7 juli 2021

Supersuperlekker, verslavend! Nu speciaal afgehaald in Amersfoort, omdat we sinds onze verhuizing niet meer in het bezorggebied vallen. Echt veeeel betere sushi dan mr Sushi Nijkerk. Het was het waard om af te gaan halen :)

Monique
7 juli 2021

Heerlijk gegeten, alleen de boontjes waren ietsje minder. Ruim voldoende en snelle service. Met een code een gratis Roll erbij! Top!

Mad
7 juli 2021

Overheerlijke sushi, ik bestel hier maandelijks!

Peter
6 juli 2021

Ik was niet super enthousiast over de sushi. Ik vond het niet helemaal vers gemaakt smaken en ook vond ik de smaak wat flauw en identiek per soort. Bezorging was wel keurig en sneller dan in eerste instantie aangegeven.

Vianen
2 juli 2021

Wat een heerlijke sushi, netjes op tijd geleverd. Duidelijke website met allergenen info erbij. Gaan zeker vaker bestellen!

Sha
28 juni 2021
Jelle
28 juni 2021

Wederom top sushi en top service!

Zohra
25 juni 2021

Toppers zoals altijd

Theresia
25 juni 2021

Verrukkelijk gegeten! Bedankt mensen 😊

Joep
25 juni 2021

Beetje overpriced en het duurde langer dan vermeld maar dat was waarschijnlijk omdat het druk was in de zaal. pokebowls waren wel lekker

tommy
24 juni 2021
Asmae
22 juni 2021
Beau
21 juni 2021

Gerechten waren al zo goed als koud bij bezorging. Het duurde overigens erg lang voordat het eten er was.

Maaike
21 juni 2021

We hebben anderhalfuur moeten wachten tot onze bestelling werd bezorgd. Na 1 uur en 15 minuten ben ik gaan bellen en werd er verteld dat de bezorger al enige tijd onderweg was, dat klopt want hij was volgens de melding in de mail al 20 minuten onderweg. Helaas waren de warme gerechten koud en hebben wij deze zelf nog opgewarmd in de oven. Verder was de sushi (zoals altijd) echt lekker, alleen erg jammer van de bezorging!

Elsbeth
21 juni 2021

Het eten is echt heerlijk. De verhouding van vlees en rijst was alleen niet helemaal goed er was namelijk te weinig vlees en teveel rijst.

Jana
19 juni 2021
Jorn
15 juni 2021

Heerlijke vega en vegan sushi! Echt een aanrader om eens geen vis te eten. Ik mis alleen goede vega en vegan pakketten. Die er nu zijn, zijn nog wel duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
13 juni 2021

Wederom erg van genoten. Vriendelijk personeel en bovenal goede sushi! Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thom Slappendel
12 juni 2021

De sushi was optijd klaar en smaakvol genoeg sojasaus en wasabi erbij!

Peter
10 juni 2021

Bezorging heeft deze keer wel wat langer geduurd dan we gewend zijn. Deel van het eten was lauw warm en niet meer krokant bij levering.

Dilara Timmer
10 juni 2021
Timo
7 juni 2021

1 woord: super.

Jamy
5 juni 2021

Altijd weer een feestje om open te maken en te genieten. Vaak een beetje extra zonder dat je er om vraagt! Mijn favoriet in ieder geval :)

Suus Hazekamp
5 juni 2021

Eten was lekker, een compliment voor de super aardige bezorgster!

Theresia
4 juni 2021

Het was super lekker en stipt op tijd bezorgd! TOP geregeld!

Laurens de Vos
2 juni 2021
Laurens de Vos
2 juni 2021
Andre
2 juni 2021

Erg weinig voor de prijs wel lekker

Anoniem
29 mei 2021

Heerlijke sushi

Shar
28 mei 2021
Hilbert Van der Linden
27 mei 2021

Verkeerd product bij bestelling ontvangen. Jammer, maar het was alsnog lekker!!

Lianne
27 mei 2021

Super lekkere sushi, echt de beste van Amersfoort! Goede service!

Hanneke
25 mei 2021

Wij vonden nu alles lekker! Goede service!

Elon
25 mei 2021

Mijn favoriete bestelpoint!!! Toppers! Vers op tijd en komt je wens na!

Dana
24 mei 2021
Megabyte197
24 mei 2021

2e keer. Net zo lekker als de 1e keer..😎 Bezorging oke , Werd zelfs gebeld dat het ietsje later werd. Maar had ook al een email ontvangen met bezorgtijd. Erg netjes dus. Gaan zeker weer bestellen.

Mariël
24 mei 2021

Bezorging was drie kwartier later dan gevraagd. Na hierover gebeld te hebben is het meer dan keurig opgelost. DANK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
23 mei 2021

Kwaliteit van de sushi is goed. Half uur te laat, geen excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
22 mei 2021

Bestelling ging soepel en was netjes op tijd. De kwaliteit en smaak van de Sushi kan beter.

Annie
22 mei 2021

Heerlijke verse sushi!!

In t Veld
22 mei 2021

Het eten was 50 min later dan afgesproken, alles was koud en taai (de hapjes die warm horen te zijn), de garnalen kroketten en extra wasabi die ik had besteld zat er niet bij. Heel erg teleurstellend en zonde van het geld!

Maureen Hendriksen
21 mei 2021

HEERLIJK, met echte hoofdletters. Door vrienden kennis gemaakt met jullie sushi, wij zijn om. Dankjulliewel 🤗

Alice Reumkens
21 mei 2021

De sushi was heerlijk. De veggie lovers box was gevarieerd gemaakt, heel leuk. 1 punt van aandacht, de vegetarian handroll zat in hetzelfde doosje als de tuna salad handroll. Dit is voor een vegetariër niet fijn.

Jason
20 mei 2021
Th. K.
19 mei 2021

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd

luc
17 mei 2021

precies op tijd en heerlijk eten

Margreet
16 mei 2021

Heerlijke sushi, lekker vers en gevarieerd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A, A, B en L
16 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten, lekker vers en goede kwaliteit. De rijst was perfect en zag er goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Van Coillie
16 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten gisteren! De sushi is van zeer goede kwaliteit. Wij hadden 3 bijzondere boxen besteld. Alles was even lekker en met zorg klaargemaakt.

Noortje
15 mei 2021

Heel lekker en vers!

Tasnim
13 mei 2021
gertsen
12 mei 2021

👍🏼

Mariëtte
11 mei 2021
Dave
10 mei 2021
Anna
10 mei 2021

.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
9 mei 2021

Ondanks dat het een zondag was, was de bestelling mooi op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger! En het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bam
9 mei 2021
Hazelaar
9 mei 2021

Super kwaliteit!! Netjes verpakt, verse sushi en de gefrituurde dingen waren super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FJS
8 mei 2021

Was weer prima. Mr. Sushi heeft zich in relatief korte tijd weten te onderscheiden. Ga zo door.

Anne
6 mei 2021

Beetje magere vulling v zowel de chicken bowl als de veggie. Vooral veel witte rijst. En dressing vd veggie is gewoon soort Mayo. Niets speciaals. Bezorging was wel mega snel.

Hans
5 mei 2021

Mr. Sushi Amersfoort biedt een hele snelle, betrouwbare bestelling van een continue kwaliteit!

Zohra
1 mei 2021

Mijn favoriete!!! TOPPERS

Jana
30 april 2021
Laurens de Vos
30 april 2021
Nikita
29 april 2021

Heel erg lekker super vers !! Goeie vegan opties!! Echte aanrader. Ze waren eerst iets vergeten maar was heel snel opgelost.

Manon
28 april 2021

De bezorger was uiterst vriendelijk en goed op tijd. De sushi was heerlijk, we hebben echt ontzettend genoten! We zullen zeker vaker bestellen.

Marcel
28 april 2021
Johnny M special
27 april 2021

Top service Heerlijk gegeten!

Lina
27 april 2021

Lekkere, verse veganistisch sushi! Snelle bezorging en erg fijn dat er extra soya en gember bij zat.

Lizakowska
27 april 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlot
27 april 2021

Heerlijke sushi!! Mooi op tijd geleverd. Genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 april 2021

Warme gerechten waren heerlijk! Ook nog goed warm bij thuiskomst! Sushi qua smaak goed, maar viel wel allemaal snel uit elkaar!

Isabelle
27 april 2021
Iris
27 april 2021

De bowls geprobeerd deze keer...erg lekker!

M v L
26 april 2021

Ik vond de sushi prima, echter ik had gevraagd de vegetarische los van de vis te verpakken, vanwege allergie, maar dit bleek bij thuiskomst niet gedaan. Beetje jammer. Fried sushi vonden we wel lekker.

Wil
26 april 2021

bezorging duurde iets langer dan opgegeven. Kwaliteit maakt een hoop gied

G Peters
24 april 2021

Het was heerlijk!!

Hamza
22 april 2021

Bezorging precies op tijd zoals aangegeven. Dit keer was het eten super. Fijn bedankt lekkere iftar gehad.

Shar
21 april 2021
Nienke
20 april 2021

Echt heerlijke sushi! Super goed gevuld. Snel bezorgd. Alleen maar lof, mega aanrader.

Laurens
20 april 2021
Leon
20 april 2021

Persoonlijk vind ik dit de beste sushi die je kan bestellen, snel geleverd en volledige transparantie qua allergenen. 100% tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep
18 april 2021

Goede lekkere sushi die zijn geld waard is. Bezorging was correct en op tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Petra
18 april 2021

Snelle bezorging en super lekkere sushi! Ik ben fan🤗 En bedankt voor de extra loempiaatjes de laatste keer..yummie!!

Loek
18 april 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi

Anneke
17 april 2021

Lekkere sushi. Alleen de zalm was deze keer erg vet: dikke witte lijnen. Vnl. voor de sashimi is dat niet zo wenselijk, dus daarvan niet alles opgegeten. Verder snel bezorgd en smaakte goed.

Honig
17 april 2021
Esther Scheuter
17 april 2021

Heerlijke sushi, ik ben fan!

Daniëlle
16 april 2021

Super lekkere verse sushi! Wat warm hoort te zijn was ook nog warm! Top :)

Bo
13 april 2021

Goede sushi! Ik zal hier zeker vaker bestellen!

jeroen
13 april 2021

De ontzettend vriendelijke bezorgster bracht ontezttend lekkere sushi. Gaan zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roxanna
12 april 2021

Het eten is erg lekker en ik ben blij met de vegan opties. De bezorging duurde wel vrij lang.

Bart
12 april 2021

Bezorging was prima, mooi op tijd en heel vriendelijk. De sushi zelf kon beter. Grof afgewerkt, smaak van sommige sushi beetje kunstmatig. Weet niet wat dat was. De boel was echt in de verpakking gepropt, kreeg sterk de indruk dat de box uit voorraad kwam in plaats van vers gerold.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hamza
12 april 2021

Was helaas niet zo lekker sushi was een beetje droog. Bezorging was wel oké. Jammer had beter verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
11 april 2021

Slecht. Ik heb een box besteld waarvan sommige sushi heel vreemd smaakte. Deze hebben wij niet op durven te eten. Ook was de avocado helemaal bruin geworden. Al met al zonde van mijn geld. Hele slechte kwaliteit

G.F.
9 april 2021

Iets te laat 20 minuten. Werd zeker goed gemaakt door de heerlijke sushi

FJS
8 april 2021

De bezorging was iets te vroeg, maar nam vervolgens wel de moeite om mij netjes te bellen. Prima opgelost. De sushi en pokébowl waren verder top zoals altijd.

Astrid Hol
8 april 2021

Goede en snelle service.

Erik
5 april 2021

De sushi en bijgerechten waren lekker en vers bereid, dingen die warm horen te zijn, waren dat ook. Edamame bonen waren goed op smaak! Wel had er iets meer gember bij gemogen, bakje was erg klein en bij de wat luxere rollen misschien nog een lekker sausje er bovenop.

Avi
5 april 2021
G.Fluit
4 april 2021

Avocado was wel heel erg zacht.( overrijp?) Verder weer lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
4 april 2021

Ontzettende heerlijke sushi! En de bezorging was ook helemaal op tijd en prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
4 april 2021

Heerlijk gegeten. Op tijd geleverd. Vriendelijke bezorger.

Nassira
1 april 2021

Heerlijke sushi!

Anoniem
1 april 2021
Avi
31 maart 2021

Goeie sushi! Snelle bezorging! Ook de vraag die bij de opmerking was geplaatst is netjes afgehandeld. Top!!

SB
30 maart 2021

Super lekker, en ruime keuze!

Kevin
30 maart 2021

Alles was super de smaak en levering en goede prijs! Ga er zeker nog een keer bestellen!

Ernst
28 maart 2021

Lekker, goede kwaliteit en snel bezorgd.

Dennis
27 maart 2021

De sushi was weer heerlijk!

Mar
27 maart 2021

Heerlijke sushi. Wel jammer dat ik moest vragen om de gratis roll bij een besteding vanaf 25 euro. De website vraagt niet automatisch welke roll je wilt hebben. En het personeel attendeerde me er ook niet op. Het was dat ik het toevallig las op de website in de actie's.

Johan
25 maart 2021

Zoals altijd weer super:)

N.J
22 maart 2021
Timo
22 maart 2021

Jaa niks anders dan super! ;)

Zegwaard
22 maart 2021

Zoals altijd lekker eten! Echter besteld met zo snel mogelijk leveren waarbij 18.15 een eerste optie werd. Dit is door Mr. Sushi aangepast naar 18.30 (oke, is nog prima). Uiteindelijk is het eten pas na 19 gebracht. Een telefoontje gehad waarin werd aangegeven dat ik een kortingscode zou krijgen voor de volgende keer en ook wat extra’s bij de bestelling maar dat zat er niet bij? Bel me er dan niet speciaal voor..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel
20 maart 2021
Asmae
20 maart 2021
Honig
20 maart 2021
Robin vd Brink
19 maart 2021
Stijn
14 maart 2021

Erg goede sushi voor de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.r.
13 maart 2021

Heerlijke sushi! Je proeft dat het vers is.

John
11 maart 2021

Heerlijk vers. Top kwaliteit. Zo goed niet vaak geproefd! Vriendelijke service.

FJS
10 maart 2021

Wederom bij Mr. Sushi besteld, dit keer een pokébowl met zalm en (yakitori)kip. En ze stelden niet teleur. Alles vers en smaakvol. Mr Sushi in Amersfoort is een blijvertje!

A.
10 maart 2021

Lekker eten en goede prijs voor veel. Bezorging was iets later dan aangegeven, maar alsnog goed!

Kevin
10 maart 2021

Het was super!

Matthijs
10 maart 2021

Gewoon heerlijk!

Jurre
9 maart 2021
Vera
8 maart 2021

Heerlijke sushi en de bezorging was helemaal top!

Sena
8 maart 2021

Heerlijke sushi en een geweldige service!

Kevin
8 maart 2021

Was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
7 maart 2021

Goede sushi en ruim op tijd. Lekker drankje erbij. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lily
7 maart 2021

Het eten was erg lekker, vooral de dim sum box is een aanrader!

Jet
6 maart 2021

Héérlijke sushi! We hebben genoten!

Tiara
6 maart 2021
JJ
5 maart 2021

Keurig op tijd geleverd, vriendelijke bezorger en ... familybox was ruim voldoende voor ons. Goede smaak en kwaliteit.

Maz
5 maart 2021

Altijd lekker en op tijd bezorgd!

Jessica
4 maart 2021

Snel, warm, heerlijk!!! Aanrader!

Mvd
2 maart 2021

Bezorging was netjes op tijd en de sushi was super!!

Zohra
28 februari 2021

Zoals altijd TOPPERS!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
28 februari 2021

Top kwaliteit en top service!!

Loubna
28 februari 2021

Super lekkere sushi. En snel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!👍

Pieter
28 februari 2021
Ingeborg
27 februari 2021

Heel lekker gegeten gisteravond. Een deel van de bestelling ontbrak, maar werd binnen een kwartier nagebracht, plus 6 kleine loempia's met saus! We gaan hier volgende keer weer bestellen

Dzej
26 februari 2021

Super lekker niks te klagen letterijk!

Adriaens
26 februari 2021

Ruim assortiment , genoeg ketchap, extra drankje alles in orde

Anne
25 februari 2021
Josephiene
24 februari 2021

Goede sushi voor een fijne prijs. Bezorging was sneller dan verwacht!

Marjet
22 februari 2021

Heerlijke poke bowl ebi fry! Goede verhouding van verse ingrediënten en de rijst was precies goed. Snelle service! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Tolboom
21 februari 2021

we hebben heerlijk gegeten van de sushi en de bezorging was precies op tijd. Kortom een aanrader.

Iris
21 februari 2021

Heb hier al vaker besteld en het was weer erg lekker!

Anne
19 februari 2021
Mn
18 februari 2021

Echt heerlijke sushi! Zeker een aanrader

Zohra
18 februari 2021

Toppers! Vers en snelle service! Ga zo door 😍😍

Senah
17 februari 2021

Mijn nieuwe favoriete sushi plek! Heerlijke sushi en bedankt voor de goede service.

Berk
15 februari 2021

Sushi was optijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
15 februari 2021

Heerlijke sushi en netjes gebeld dat later aankwam. Zeker een aanrader voortaan hier mijn sushi bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosanne
15 februari 2021

Gister hebben wij op Valentijn Mr Sushi besteld. De service was perfect! We kregen er 2 gratis blikjes drinken bij, 2 bonbonnetjes en ook nog een gratis sushiroll. Verder kwam de sushi precies op tijd, niet te vroeg en niet te laat. En het belangrijkste; de sushi was echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivar van Diermen
15 februari 2021

Super lekkere sushi! Uiteindelijk zelfs later op de avond nog handrolls besteld omdat we zo tevreden waren over de kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivi
14 februari 2021

Beste sushi in omstreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.r
13 februari 2021

Heerlijke sushi, warme gerechten zijn bij bezorging nog steeds warm! Een compensatie voor vertraging van de bestelling, top service!

Demi
13 februari 2021

Veel keuze, goede kwaliteit en bezorging op tijd. Top!!

Tom
12 februari 2021

Alles was heerlijk, alleen was de tempura ebi koud :/

Reumkens Thera
11 februari 2021

Bezorging prima op afgesproken tijd. Sushi waren smakelijk maar beetje slordig. Gescheurde zalm op nigiri en handroll beetje grof,niet verfijnd opgebouwd.

Caroline
11 februari 2021
Leusden
10 februari 2021

Zag er netjes uit, lekker gegeten, op tijd bezorgd.

Boanne
9 februari 2021

Je proeft echt dat het allemaal super vers is. Ik heb nergens anders in Amersfoort betere sushi gegeten dan bij Mr. Sushi.

Inge
9 februari 2021

Het was hartstikke lekker! Voor herhaling vatbaar. Vooral heel leuk dat jullie meer variatie hebben in vegetarisch aanbod. Bedankt!

Roos
6 februari 2021

Sushi was heerlijk, snelle bezorging. Niks op aan te merken🍣❤️

Geert
5 februari 2021

De Sushi Sensation Box was heerlijk. Ruim voor de afgesproken tijd al klaar. Prima service.

Iris van den Heuvel
5 februari 2021

Super lekkere en hele verse sushi!

Tannaz
4 februari 2021

Het eten was lekker en vers!

Madelon
3 februari 2021

Wat heerlijk vers en top kwaliteit Alle gerechten geweldige smaak! Wat fijn dat jullie nu ook in Amersfoort een vestiging hebben!

Miranda
2 februari 2021

Top sushi. Hier gaan we zeker nog een keer bestelling. Ook top de handgeschreven kaart.

Martijn
2 februari 2021

Erg goede sushi! Bezorging 5 minuten eerder dan gevraagd. Helemaal top

Timo
2 februari 2021

Erg lekkere sushi, vriendelijk personeel en levering optijd! Top zaak!

Clarissa
31 januari 2021

Bestelling precies om tijd, en de sushi was ontzettend lekker. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerriëtte
31 januari 2021

Heerlijk en goed bezorgd, bestel snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
31 januari 2021

Fantastische nieuwe zaak aan de Leusderweg in Amersfoort! Heerlijke sushi en zeer vriendelijk personeel!

Pascal
31 januari 2021

Geweldige kwaliteit sushi en vriendelijke mensen. Prijs / kwaliteit erg goed. Aanrader!

Majella
31 januari 2021

Gewoonweg heerlijk! En perfect optijd.

Jasper Verburgh
30 januari 2021

Sushi was top, wachttijd 1.20u , erg lang. Werd wel netjes gebeld dat t langer zou duren.

Ralph
30 januari 2021

Heerlijk, mooie presentatie, voor herhaling vatbaar 😋

Edwin Trumpie
29 januari 2021

Lekkere sushi voor een goede prijs!

Laura
29 januari 2021

Voor ons de eerste en laatste bestelling bij Mr Sushi. Edamame beans waren nog te rauw en geen zout erop, bestelling was niet compleet en de smaak van de sushi zelf was niet bijzonder. Daar bovenop dan ook nog betalen voor een ideal-betaling en bezorgkosten en de bezorger 10 minuten te laat.

Shar
29 januari 2021

Heerlijke sushi. Extraatje was een leuke verassing!

Anne
28 januari 2021

Het was heel lekker en heel vers. Ook precies optijd geleverd wat erg fijn was.

FJS
28 januari 2021

Prima start voor Mr. Sushi in Amersfoort wat mij betreft. Snelle afhandeling van de bestelling, vlotte bezorging, maar bovenal: lekkere en verse sushi. Voor herhaling vatbaar.

Noah
27 januari 2021

Heerlijk gegeten! Was mijn eerste keer sushi en stelde absoluut niet teleur. Perfect opgemaakt en idem smaak. Mij gaan ze zeker vaker zien in Amersfoort!

Onbekend
26 januari 2021
Lex
25 januari 2021

Top sushi, vers en lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede bezorging. Fijn dat jullie nu ook in Amersfoort zijn.

John
25 januari 2021

Was heerlijk vers en geweldige smaak Stond op tijd klaar Ik kom zeker terug

Iris
25 januari 2021

Zelf de sushi opgehaald op de openingsdag van mr. Sushi in Amersfoort! Mooie zaak! Enthousiast team! Heerlijk gegeten! Veel succes!